Usluge TimCop preduzeća

Usluge konsaltinga

Preduzeće pruža usluge inženjerskog konsaltinga i tehničke podrške. Za bilo kakva pojašnjenja ili rešavanje datih problema po pitanju elektroenergetike, klijenti se mogu obratiti stručnom timu TimCop preduzeća koji će im dati adekvatne odgovore i predložiti optimalna rešenja.

Projektovanje i nadzor

U sklopu preduzeća postoji i projektni biro koji se bavi projektovanjem elektroenergetskih objekata do naponskog nivoa od 20kV. Pored projektovanja za sopstvene potrebe biro pruža i usluge projektovanja za treća lica.

Remont i revizija

Nakon izgradnje trafostanica, preduzeće nudi i usluge neophodnog održavanja i eventualnih energetskih proširivanja trafostanica i redovne godišnje revizije trafostanica.

Osnovna delatnost TimCop preduzeća

Pored navedenih usluga osnovna delatnost preduzeća je gradnja trafostanica, izgradnja čeličnih stubova dalekovoda, proizvodnja i opremanje el. ormana, izrada elektro instalacija i izrada čeličnih konstrukcija po zahtevima naručilaca.

Upravo to predstavlja dva osnovna postrojenja našeg preduzeća

Elektro divizija

Mašinska divizija

Ukoliko smatrate da smo baš mi vaš idealan partner vreme je da započnemo saradnju.

O nama

Od samog osnivanja preduzeću TimCop je pretežna delatnost proizvodnja opreme za distribuciju električne energije, proizvodnja melatnih konstrukcija i postavljanje električnih instalacija i opreme.

Kontaktirajte nas

office@timcop.com

Copyright © 2021. BY WEBWOMAN