Prednosti i pogodnosti saradnje sa TimCop preduzećem

Poslovna izvrsnost

Stalnim poboljšanjem poslovnih procesa TimCop stremi ka postizanju poslovne izvrsnosti uspostavljenim menadžmentom sistema kvaliteta prema ISO 9001, sistema zaštite životne sredine prema ISO 14001, sistema zaštite na radu i zdravlja zaposlenih prema OHSAS 18001, sistema bezbednosti informacija prema ISO27001 i sistema za energetsku efikasnost prema ISO50001.

Potvrda uspešnog poslovanja

Sa ponosom možemo da kažemo da je TimCop jedan od lidera u svojoj delatnosti u regionu što potvrđuju mnogi sertifikati a jedan od njih je sertifikat izdat od strane Privredne komore Srbije.

Napredak preduzeća

Kompanija TimCop ima konstantan rast prometa na godišnjem nivou. Sa stalnim povećanjem investicija putem edukacije i specijalizacije svojih zaposlenih kao i ulaganjem u nove proizvodne tehnologije kompanija TimCop želi da osigura visok kvalitet proizvoda i usluga.

U okviru TimCop preduzeća zaposleno je 262 radnika različitih kvalifikacionih profila, koji su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti kompanije. Tokom širenja svojih proizvodnih kapaciteta u budućnosti se planira zaposliti preko 190 novih radnika, različitih kvalifikacionih struktura. Prosećna starost svih zaposlenih je 36,4 godina.

O nama

Od samog osnivanja preduzeću TimCop je pretežna delatnost proizvodnja opreme za distribuciju električne energije, proizvodnja melatnih konstrukcija i postavljanje električnih instalacija i opreme.

Kontaktirajte nas

office@timcop.com

Copyright © 2021. BY WEBWOMAN