Od izgradnje trafostanica do priključenja malih elektrana

Zaokružen proces

Uz sve proizvode i usluge sa kojima ćete se upoznati TimCop pruža u potpunosti zauokružen proces izgradnje elektroenergetskih objekata, počev od pribavljanja potrebne dokumentacije za početak radova pa sve do puštanja objekta u pogon, čime je postignuto maksimalno rasterećenje klijenata.

Pod elektro divizijom preduzeće obavlja projektovanje, izvođenje radova, izgradnju, proizvodnju i usluge u oblasti elektroenergetike, telekomunikacije i instalacije.

Trafostanice

Od proizvodnje i izgradnje stubnih trafostanica preko izgradnje montažno-betonskih, zidnih i kompaktno-betonskih trafostanica sve do remonta i revizije.

Električne instalacije

Projektovanje i izrada elektroinstalacija u svim tipovima objekata – stambenim, poslovnim, industrijskim halama i mnogim drugim.

Priključenje malih elektrana

TimCop prati razvoj novih tehnologija i u području proizvodnje električne energije iz alternativnih i obnovljivih izvora energije, kao što su solarne elektrane.

Sivacon S8

Niskonaponski rasklopni blokovi namenjeni su za razvode električne energije u transformatorskim stanicama 10(20)/0.42 kV i industrijskim objektima.

Pod ovim segmentom podrazumeva se i izrada bravarskih proizvoda. Većinu čine stubne trafostanice, čelično-rešetkasti stubovi sa pratećim konzolama, stubovi za javnu rasvetu i rasvetu sportskih terena, metalni ormani (razvodni, merni i ormani automatskog upravljanja), odnosno proizvodi za opremanje i ugrađivanje u elektroenergetske objekte. Pored toga značajan udeo u proizvodnji imaju i ostali bravarski proizvodi: ograde za sportske terene, kapije, metalna stepeništa itd.

Ukoliko vas detaljnije interesuju svi proizvodi iz mašinskog pogona

Izgradnja javnih osvetljenja i osvetljenja sportskih terena

Preduzeće vrši i osvetljavanje površina i objekata počev od dekorativnih rasveta parkova, jezera preko osvetljenja sportskih terena različitih namena do osvetljavanja saobraćajnica i ulica.

Izgradnja elektroenergetskih
priključaka

TimCop se nalazi na listama podobnih izvođača radova za izradu pruključaka u skoro svim elektrodistribucijama na teritoriji Elektrovojvodine.

O nama

Od samog osnivanja preduzeću TimCop je pretežna delatnost proizvodnja opreme za distribuciju električne energije, proizvodnja melatnih konstrukcija i postavljanje električnih instalacija i opreme.

Kontaktirajte nas

office@timcop.com

Copyright © 2021. BY WEBWOMAN