Mini hidroelektrane, solarne elektrane i elektrane na biomasu

Alternativni i obnovljivi izvori energije

TimCop prati razvoj novih tehnologija i u području proizvodnje električne energije iz altrenativnih i obnovljivih izvora energije. Posebnu specijalnost čini priključenje malih elektrana na distributivni sistem električne energije i Step-up transformacije.

U ovom segmentu firma nudi kompletnu uslugu počev od savetovanja potencijalnih investitora preko projektovanja, ishodovanja kompletne dokumentacije i izvođenja radova na objektima. Takođe nakon izgradnje TimCop aktivno učestvuje u stabilizaciji rada elektrana na distributivnoj mreži kako bi efikasnost elektrana bila što viša

Lideri u regionu

S obzirom na podatak da je TimCop do sada instalirao oko 40MVA u Step-up transformaciju i priključenja elektrana, može se slobodno reći da je lider u regionu po pitanju priključenja malih elektrana svih vrsta: bio-gas, gas, hidro i solarnih. Dugogodišnje iskustvo u ovom specifičnom segmentu garantuje investitoru optimalno rešenje i minimalne rokove završetka radova i priključenja na distributivni sistem.

O nama

Od samog osnivanja preduzeću TimCop je pretežna delatnost proizvodnja opreme za distribuciju električne energije, proizvodnja melatnih konstrukcija i postavljanje električnih instalacija i opreme.

Kontaktirajte nas

office@timcop.com

Copyright © 2021. BY WEBWOMAN